Rusija: NATO podmeće stare snimke

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: NATO podmeće stare snimke

Zvaničnik Generalštaba ruskih oružanih snaga rekao je danas da su satelitske fotografije NATO, na kojima su, navodno prikazane ruske snage koncentrisane na ukrajinskoj granici, snimljene u avgustu 2013. godine, javila je ruska novinska agencija RIA Novosti.

 

NATO je danas objavio fotografije na kojima se navodi da je prikazano 40.000 ruskih vojnika, uz tenkove, oklopna vozila, artiljeriju i letelice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << NATO ističe da su fotografije snimljene između 22. marta i 2. aprila.

 

"Satelitski snimci ruskih vojnika, navodno nagomilanih na ukrajinskoj granici načinjeni su u avgustu 2013. godine", rekao je višerangirani oficir u ruskom Generalštabu.

 

Prema njegovim rečima, na snimcima su jedinice iz ruske Južne vojne oblasti, koje su prošlog leta učestvovale u raznim manevrima, uključujući i duž granice sa Ukrajinom.

 

Pročitajte još:

* "Rusija da povuče vojsku sa granice"

* NATO (SAD) šalje trupe u Istočnu Evropu

* "Ukrajino, ne brini, ne spremam invaziju"

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.