Rus isprobavao NATO raketni bacač, pa razneo sebi lice: Nije čitao uputstvo VIDEO

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 08:37

Rus isprobavao NATO raketni bacač, pa razneo sebi lice: "Nije čitao uputstvo" VIDEO

Proruski Jutjuber je objavio video u kojem je pokušao da uporedi različite tipove ruskih RPG raketnih bacača sa legendarnim švedskim AT4.

Smirnov je pokušao da ispali iz AT4, ali ga je raketni bacač tokom trzaja pogodio u lice i bacio na zemlju. Prednja ručka je čvrsto pričvršćena za lanser i dizajnirana da pomogne da se AT4 stabilizuje kada se nišani i ispali. Pre pucanja, vojnik mora desnom rukom uhvatiti graničnik ramena, a levom prednji hvat.

Ruski Jutjuber >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije razumeo o čemu se radi i prokomentarisao je da je NATO oružje "sr*nje".

Korisnici na društvenim mrežama ismevaju ruskog Jutjubera, za kojeg se navodi i da aktivno učestvuje u borbama u Ukrajini od početka sukoba, i preporučuju mu da sledeći put prvo pročita uputstvo za upotrebu. Sugeriše se na rukohvat kod ustiju cevi koji služi za smanjenje trzaja.

"Prednja ručka je čvrsto pričvršćena za lanser i dizajnirana da pomogne da se AT4 stabilizuje kada se nišani i ispali. Pre pucanja, vojnik mora desnom rukom uhvatiti graničnik ramena, a levom prednji hvat", navodi se u objašnjenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.