Izvor: Glas javnosti, Beta, 25.Maj.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisati vanredne izbore i referendum o članstvu u NATO

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je juče da je jedini izlazak iz krize raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali i organizovanje referenduma o članstvu Srbije u NATO. Koštunica je naveo da sadašnja vlast „lažnim obećanjima ubija svaku nadu da je napredak realan“ i da, pre nego što se potpuno uruši autoritet svih institucija, treba raspisati izbore.

- Samo nova vlada, koja će biti zasnovana na realnoj ekonomskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i nacionalnoj politici, koja će pokazati solidarnost i uvek saopštavati istinu narodu a ne gajiti lažna obećanja, samo takva vlada može da pokrene domaću privredu i izvuče Srbiju iz krize - naveo je Koštunica.

On je istakao i da je od velike važnosti da se istovremeno sa vanrednim izborima organizuje i referendum na kome bi se građani izjasnili da li, kako je naveo, žele vojnu neutralnost ili da se Srbija učlani u NATO, „koji je izvršio agresiju na našu zemlju i ključni je faktor u procesu stvaranja lažne države Kosovo“.

Prema njegovim rečima, „vanredni izbori i referendum o NATO odredili bi budućnost zemlje i uneli preko potrebnu stabilnost za dalji napredak Srbije“.  
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.