Rasmusen u poseti Slovačkoj i Rumuniji

Izvor: Vostok.rs, 15.Maj.2014, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasmusen u poseti Slovačkoj i Rumuniji

15.05.2014. -

Generalni sekretar NATO-a Anders Fog Rasmusen će 14-15 maja posetiti Slovačku, kažu u pres službi severnoatlantske alijanse.

Rasmusen će učestvovati u savetovanju premijera zemalja Višegradske grupe (Mađarske, Poljske, Slovačke i Češke), govoriti o prioritetima predstojećeg samita NATO na Forumu posvećenom globalnoj bezbednosti u Bratislavi.

Kasnije su u sedištu vojnog bloka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << rekli da će Rasmusen posetiti i Bukurešt 15-16 maja, sastati se sa predsednikom Rumunije Trajanom Baseskuom, premijerom Viktorom Pontom, ministrima spoljnih poslova i odbrane.

Izvor: Glas Rusije    
Pogledaj vesti o: NATO skup,   Vojni samit

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rasmusen: Dosta je štednje

Izvor: Akter, 15.Maj.2014

Generalni sekretar NATO Anders Fog Rasmusen izjavio je da je smanjenje vojnih budžeta evropskih članica te alijanse, posebno u centralnoj i istočnoj Evropi, neodrživo

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.