Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović: Program reformi - mali korak nazad na putu ka NATO

BANJALUKA - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma parlamenta BiH Nebojša Radmanović rekao je da je Program reformi BiH, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH, na neki način mali korak nazad kada je riječ o NATO-u jer se u tom dokumentu uopšte ne pominje Akcioni plan za članstvo /MAP/, što je proces koji prolaze sve zemlje na putu ka tom vojnom savezu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Program reformi nije tajni dokument

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Nov.2019

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik ponovio je u Banjaluci da dokument "Program reformi", kojeg je usvojilo Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, "ne prejudicira članstvo BiH u NATO savezu, te da to nije tajni akt i da ga je on poslao i opoziciji". "Tamo ne piše da je to ANP, a...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.