RadioAktiv: Tražimo da Srbe i sve srpsko na KiM brane Rusija, Kina, Iran, Kuba i Venecuela

Izvor: KMnovine.com, 07.Nov.2015, 05:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RadioAktiv: Tražimo da Srbe i sve srpsko na KiM brane Rusija, Kina, Iran, Kuba i Venecuela

RadioAktiv: Tražimo da Srbe i sve srpsko na KiM brane Rusija, Kina, Iran, Kuba i Venecuela*
(*čitano redom, sa Istoka)


   
Ne zaboravite pokrovitelje    

Voljom i radom NATO, EU i UÇK okupacionih vlasti na Kosovu i Metohiji, oskrnavljeno je svako srpsko groblje >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << na Kosovu i Metohiji, a mnoga su sravnili sa zemljom, i zatrpali otpadom.




Dakle, voljom NATO, EU i UÇK na Kosovu i Metohiji ne može ni kamen nad mrtvim Srbima da opstane, a kamo li živi Srbi. Naša razorena groblja slika su njihovog duha.




NATO, EU i UÇK mašu pred svetom nekolicinom srpskih marioneta u UÇK „skupštini“ da tako sakriju dosadašnje trijumfe progona, istrebljenja i zatiranja tragova Srba na Kosovu i Metohiji.




Zahtev Nemačke, Francuske, Italije, Britanije i SAD da se UÇK primi u UNESKO dosledno je sprovođenje njihovog zločina agresije na Srbiju i (kulturnog/) genocida nad Srbima.



Takva je njihova severno-atlantska i EU politika, kultura i civilizacija, takav je njihov EU-moral.





Zato

Tražimo i bratski molimo države i narode Rusije, Kine, Irana, Kube i Venecuele da na Kosovu i Metohiji uzmu u vojnu, policijsku i civilnu zaštitu Srbe i srpsko materijalno i kulturno blago i imovinu.




Zato

Zahtevamo od naroda i država NATO i EU da svuda na Kosovu i Metohiji gde su Srbi živeli i posedovali imovinu i kulturnu baštinu, predaju vlast odgovarajućim predstavnicima Rusije, Kine, Irana, Kube i Venecuele.




Zahtevamo od naroda i država NATO i EU da svuda na Kosovu i Metohiji pod njihovom okupacijom, omoguće bezbedan život Srbima a srpsku imovinu i baštinu da zaštite od sebe i UÇK, do oslobođenja.





Kako Arbanase na Kosovu i Metohiji štite NATO i EU u koje Arbanasi imaju poverenje, tako i Srbe od NATO, EU i UÇK neka na Kosovu i Metohiji brane oni kojima Srbi mogu da povere svoje živote i spomenike – narodi Rusije, Kine, Irana, Kube i Venecuele.



Mi verujemo u čast severno-atlantskih sila taman toliko koliko su časti oni pokazali prema prema Siriji, Iraku, Afganistanu, Libiji, Vijetnamu, Laosu, Kambodži, Kongou, Kubi, Čileu, Indoneziji, Nikaragvi, Nigeriji, Iranu, Koreji, Hondurasu, Panami, Gvatemali, Filipinima, Venecueli, prema Srbima i Srbiji…




NATO i EU dužni su da Srbe i srpsku imovinu i baštinu zaštite od zločina Arbanasa koji u zločine protiv Srba polaze sa teritorije pod kontrolom NATO i EU. Tako su i Rusija, Kina, Iran, Kuba i Venecuela dodatno jemstvo da Srbi neće nauditi Arbanasima i njihovoj imovini.





Upozoravamo države NATO i EU da je njihova agresija na Srbiju i Crnu Goru 1999. godine, u stvari NATO agresija 1999-2015…, do danas njihov neprekidni i svagdašnji zločin i greh zato što NATO i EU ni na tren ni u čemu ne odustaju od otimanja Kosova i Metohije Srbiji, i predaje Kosova i Metohije terorističkoj UÇK.




Upozoravamo države NATO i EU da je svaki zločin UÇK na Kosovu i Metohiji istovremeno zločin država NATO i EU koje do danas insistiraju da Srbija i srpski narod Kosovo i Metohiju, kao zasluženi plen NATO agresije i UÇK terorizma – daruju UÇK.




Upozoravamo narode NATO i EU da je zločin NATO agresije 1999-2015. koju protiv Srbije sprovode njihove vlasti – ogroman, javan, dugotrajan i očigledan te da je stoga i zločin svakog naroda NATO/EU koji, kao narod, svoje vlasti u zločinu agresije na Srbiju do danas nije zaustavio.




Upozoravamo srpski narod da je vlast Srbije briselskim (s)porazumom, IPAP, SOFA (s)porazumima sa NATO, i (s)porazumom o stabilizaciji i pridruživanju EU…
pored Kosova i Metohije i preostalu svu Srbiju predala vojnom savezu i uniji država, NATO i EU, čija se volja i okupacija na Kosovu i Metohiji ostvaruje i ogleda na srpskim polomljenim krstovima i srpskom narodu koji ni grobove predaka ne može da poseti.




NATO i EU se u rastakanju i ponižavanju srpskog naroda neće zaustaviti. Zahtev za prijem UÇK u UNESKO samo je jedan primer takvog njihovog trajnog kursa.

Pakao ima prstenove ali nema dno.

Severno-atlantske imperije čine sve što mogu da srpski narod učine najodvratnijom svetinom, takvom da se časni Srbi sa njom više neće želeti da poistovete, ni da joj pomognu, ni da je podignu, a ostali će prihvatiti identitet imperijalnih slugu, dakle anti-Srba, prezritelja svog istorijski slobodarskog i anti-imperijalističkog srpskog naroda.
Što na Srbima izvode, Rusima žele.

Kako se NATO/EU u svojim zločinima protiv Srba zbog toga neće zaustaviti, naš najpogubniji i najopasniji odgovor na severno-atlantske zločine jeste ovaj muk i mirenje, predaja i dublje saginjanje i niže klanjanje koje vlasti, novinarluk i OVK intelektualci Srbije zovu Realpolitik (jer izdajnik izdaju ne zove izdajom).

Ako svaki severno-atlantski zločin protiv nas mi nagrađujemo sve odanijim, poniznijim EU-ropstvom, mi time samo prizivamo njihove nove, čudovišnije zločine.

Dresiramo sami sebe u psa što cvili i povija se pred gospodarom koji sve mahnitije šiba, sve bešnje lanac trgne, steže i njime davi.



Ako te spaljuju uranijumom – ne okreći im drugi obraz.
Pamti im zločin barem koliko zločin traje.
Ako te gađaju kamenom podigni štit.
Ako ti crkvu otimaju – objavi da jesu zlikovci.
Ako im ruku ljubiš – gori si od njih.


NATO i EU-ropska Unija otimaju Srbiju Srbiji, prave UÇK narko-NATO protektorat na našoj svetoj zemlji, i zato ne verujte da srpske manastire na Kosovu i Metohiji brane oni koji briselskim (s)porazumom celo Kosovo i svu Metohiju poklanjaju NATO/EU/UÇK.

Ako uprkos ili zahvaljujući svim zločinima NATO/EU/UÇK hoćemo u EU-ropsku uniju i ne odustajemo od SOFA ropstva NATO-u, onda su severno-atlantske imperije ostvarile svoj pakleni san – pretvorile su nas u stado gore od UÇK čopora, jer tada mi njima, boljima od sebe, poklanjamo svetu zemlju koju su oni trovali uranijumom, zločinima i terorom.

Oslobođenje Kosova i Metohije od NATO/EU/UÇK okupacije znači da bi i Srbi na Kosovu i Metohiji imali prava i sigurnost koju uživaju Arbanasi po svoj Srbiji. Zar se toga neko stidi?

Koliko su oni (NATO/EU/UÇK) uporni u svom zločinu, mi budimo hiljadu puta uporniji za pravdu, protiv njihovih zločina.

Ako nećemo, ako njihovi (NATO/EU/UÇK) zločini ne bude u nama otpor i odbranu, već podaništvo i saučesništvo, spremimo se za nešto gore od nestanka. 

++++++++++++++++++


„Sveobuhvatna normalizacija“ po EU standardima na Kosovu i Metohiji...




Kako su Zavetnici napravili juna ove godine izložbu fotografija o vrlinama Britanske imperije, tako i sada valja postaviti velike slike porušenog srpstva na Kosovu i Metohiji, sa pečatima počinilaca – NATO, EU i UÇK.

Na drugoj strani pokazati slike imovine Arbanasa pod zaštitom belog orla, pre NATO/EU/UÇK agresije, terorizma i okupacije.

Uz ove slike istine omogućimo građanima da podrže predlog da Srbe i sve srpsko na Kosovu i Metohiji od NATO/EU/UÇK čuvaju i brane Rusija, Kina, Iran, Kuba i Venecuela.

Pomognimo da se na internetu okupe slike za elektronski muzej srpstva razaranog na Kosovu i Metohiji. Severno-atlantskim gospodarima interneta već i mnogo skromnije takvo nastojanje bilo je nesnosno. Neprijatelj često bolje zna od nas samih šta nam je činiti.


++++++++++++++++++

O ovome će se govoriti u emisiji RadioAktiv Snage naroda (www.snaganaroda.net ) u subotu 7. 11. 2015. posle 17č.

Sa Kosova javiće nam se novinar Ivan Maksimović.

Pogledajte njegov film „„Bojkot naroda“ - dokumentarac o prevari na šiptarskim izborima“

Đorđe M. Lalić (Snaga naroda + FBReporter + AgoraBeograd)


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.