Puškov: NATO bi mogao dati realni doprinos ako bi se borio protiv zagađenja svetskog okeana

Izvor: Vostok.rs, 25.Jul.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puškov: NATO bi mogao dati realni doprinos ako bi se borio protiv zagađenja svetskog okeana

NATO bi mogao dati realni doprinos ako bi se borio protiv zagađenja svetskog okeana, izjavio je senator Aleksej Puškov.

„Nije jasno čime se bavi NATO, a mogao bi dati i realni doprinos u borbi protiv pravih pretnji — zagađenja svetskog okeana koji je dostigao opasne razmere“, napisao je Puškov na Tviteru.

NATO neponяtno, čem zanimaetsя. A moglo bы i realьnuю polьzu prinesti, esli bы borolosь s podlinnoй ugrozoй - zagrяzneniem mirovogo okeana, prinяvšim opasnыe masštabы. I denьgi našli bы dostoйnoe primenenie, i čelovečestvo ocenilo bы takie usiliя.
— Alekseй Puškov (@Alexey_Pushkov) July 24, 2018
On je dodao da bi u tom slučaju novac koji su države NATO-a skupile za odbranu mogao biti korisno upotrebljen, dok bi čovečanstvo pozitivno ocenilo takve napore. 
 

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.