Protiv članstva Srbije u NATO 84% građana

Izvor: EurActiv Srbija, 23.Mar.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv članstva Srbije u NATO 84% građana

Članstvu Srbije u NATO protivi se 84% gradjana a 62% ne bi prihvatilo izvinjenje alijanse za agresiju na Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine, pokazuju rezultati ispitivanja javnog mnenja Srbije koje je povodom 19. godišnjice agresije sproveo Institut za evropske poslove. Dve trećine ispitanika veruje da se bombardovanje moglo izbeći, a najviše gradjana je za agresiju okrivilo politiku Slobodana Miloševića.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Većina građana protiv članstva u NATO-u, Beograđani najviše

Izvor: RTS, 23.Mar.2018

Većina građana, njih 84 odsto, ne podržava članstvo Srbije u NATO-u, dve trećine građana (66 odsto) veruje da se NATO bombardovanje SRJ moglo izbeći, pokazalo je istraživanje Instituta za evropske poslove u saradnji sa "Ninamedijom". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.