Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2024, 20:12

Priznanje humanitarcu: Tokom NATO agresije izmještao srpsku djecu u Slovačku

BEOGRAD - Udruženje za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju "Adligat" uručilo je nagradu humanitarcu Jozefu Škultetiju iz Slovačke koji je samoinicijativno tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine pokrenuo humanitarnu akciju za premještanje srpske djece na sigurno.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Jevgenij Primakov: Kritičar Vučića ili Zapada?

Izvor: Danas, 25.Mar.2024

Povodom 25 godina od bombardovanja SR Jugoslavije od strane NATO snaga održana je međunarodna konferencija „Od agresije do novog pravednog poretka“ u Domu Vojske. Na otvaranju konferencije, pored srpskih državnih zvaničnika govorio je i Jevgenij Primakov, direktor ruske Agencije za pitanja Zajednice...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.