Izvor: Blic, 03.Dec.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijeri Kanade i Holandije podržali predlog REFORME NATO

Premijer Kanade Džastin Trudo i njegov holandski kolega Mark Rute podržali su francusko-nemački predlog za reformu NATO-a, nakon što je francuski predsednik Emanuel Makron izjavio da Alijansa "umire".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAKRON ŠOKIRAO IZJAVOM O SMRTI NATO, A SAD MU STIGAO VETAR U LEĐA: Kanada i Holandija podržale njegove reforme saveza

Izvor: Kurir, 03.Dec.2019

Premijeri Kanade i Holandije podržali su danas francusko-nemački predlog o reformi NATO, a nakon što je francuski predsednik Emanuel Makron nedavno ocenio da Alijansa umire.

Nastavak na Kurir...

Tramp pobesneo usred NATO samita: Trudo je DVOLIČAN

Izvor: Blic, 04.Dec.2019, 16:06

Američki predsednik Donald Tramp žestoko je reagovao na snimak koji je jutros obišao planetu, a na kojem se čuje kako mu se Emanuel Makron, kanadski premijer Džastin Trudo, njegov kolega iz Holandije Mart Rute i Boris Džonson podsmevaju. Tramp je, ne birajući reči, Trudoa nazvao dvoličnim, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.