Poslanik Rade u Kijevu: NATO će izvršiti avio udare po položajima Narodne vojske

Izvor: Vostok.rs, 19.Feb.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik Rade u Kijevu: NATO će izvršiti avio udare po položajima Narodne vojske

19.02.2015. -

Poslanik Rade u Kijevu Vadim Denisenko, član bloka Petra Porošenka je izjavio da će NATO izvršiti avio udare po položajima Narodne vojske.

Čak je naveo da će se to desiti za tr-četiri meseca. Denisenko je rekao da NATO ponekad spor u donošenju odluka, kao što se tiče isporuke oružja.

"Idući korak biće pokretanje vazdušnih napada, ali na to ćemo morati pričekati još tri ili četiri meseca", rekao je Denisenko.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NATO će reketirati proruse na istoku Ukrajine"

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2015

Ukrajinski parlamentarac Vadim Denisenko, član bloka predsednika Petra Porošenka, nada se da će NATO izvršiti avio udare po položajima ruskih snaga na istoku zemlje...On je za ukrajinski tv "Kanal 5" naveo da će se to desiti za nekoliko meseci...Denisenko objašnjava da je NATO ponekad spor u donošenju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.