Popović: Vreme za referendum i ostavke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Vreme za referendum i ostavke

Reč je o laganju sopstvenog naroda ili elementarno slepilo, a svi koji su govorili da "priznanje NATO tvorevine" nije uslov za besmislene evrointegracije izgubili su moralno pravo da predstavljaju nacionalne i državne interese Srbije, ocenio je danas funkcioner Demokratske stranke Srbije (DSS) Aleksandar Popović i poručio da je vreme za referendum.

Jasno je ko je sve vreme govorio istinu, a ko je ili lagao, radi boljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rezultata na izborima i umiljavanja zapadnim gazdama, ili nije bio u stanju da vidi očigledno, naveo je Popović u pisanoj izjavi.

Popović podseća da od 2008, kada je DS preglasala Vojislava Koštunicu i njegove ministre, a Božidar Đelić potpisao Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, DSS tvrdi da je priznanje "lažne, mafijaške, NATO tvorevine takozvane Republika Kosova" uslov za ulazak u Evropsku uniju.

Svi su drugi tvrdili drugačije, Đelić je govorio da "postoji sinergija, a ne sukobljenost između ciljeva i Evropa i Kosovo", Boris Tadić da su "Kosovo i EU dva odvojena koloseka", Tomislav Nikolić da "nikada nije čuo nijedan zahtev EU da Srbija prizna Kosovo" i da bi to bilo "kao da mu traže da se odrekne jednog ili drugog sina", a Aleksandar Vučić u decembru 2014. da "EU nikada nije tražila da priznamo Kosovo", navodi on.

Vreme je za referendum. I pošto građani Srbije izglasaju da su im Kosovo i Metohija važniji od briselskih magluština, vreme je za ostavke svih onih koji su ka evrounijatskim stenama vodili srpski brod, zaključio je Popović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.