Ponuda SAD: podela KiM, Srbija u NATO (SPIN.NjET)

Izvor: KMnovine.com, 26.Jun.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponuda SAD: podela KiM, Srbija u NATO (SPIN.NjET)

Autor emisije SPIN.NjET, Miodrag Zarković, ovaj put se bavi igračima švajcarske fudbalske reprezentacije, Šiptarima sa KiM, kao potvrdom da su nacionalni osećaj i fudbal usko povezani, što nije svojstveno i domaćim igračima.






Ipak, kaže Zarković, "ne bi voleo da naši igrači bilo kada slave podsećanjem na stradanje drugogo narda ili prizivanjem stradanja drugo naroda" i >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << ne seća se da je to iko od domaćih sportista ikada učinio. Za razliku čak i od hrvatskih fudbalera nedavno koji su svoju pobedu slavili pevanjem najekstremnijih ustaških pesama.

"Srbija, na žalost, nema svoje shvatanje nacionalnog dostojanstva. Kao društvo mi smo stvorili načine za ispoljavanje nacpnalnog zanosa i zato je i moguće da u srpskoj javnosti vlada potpuna zbrka  ikonfuzija posle utakmice sa 'Švajcarskom i Metohijom' iako su, ne samo fudbalski nego sveopšti zaključci sa te utakmice potpuno očigledni" kaže Zarković nastavljajući da govori koliko nas nedostatak nacionalnog zanosa košta po najvažnijem pitanju, Kosovu i Metohiji. Odnosno, o informacijama do kojih je došao a to je da Vučić skriva od domaće javnosti plan o podeli Kosova i Metohije a "zauzvrat" će Srbija "dobiti" članstvo u NATO paktu.

  POGLEDAJTE VIDEO:  📽





Izvor: KM Novine   :: © 2014 - 2018 ::   Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.