Pomen Milici Rakić na batajničkom groblju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2021, 13:55

Pomen Milici Rakić na batajničkom groblju

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević i opštinsko rukovodstvo danas su na batajničkom groblju prisustvovali parastosu i položili venac na grob devojčice Milice Rakić, koja je izgubila život u NATO agresiji 17. aprila 1999.

Trogodišnja Milica je postala večni simbol žrtve i svih stradalnika u ratovima na teritoriji bivše Jugoslavije, ističe se u saopštenju Gradske opštine Zemun.

Spomenik maloj Milici Rakić nalazi se u Tašmajdanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << parku u Beogradu, njoj je posvećena i bista na spomeniku deci žrtvama nastradalim u NATO bombardovanju, a Srpska pravoslavna crkva je pokrenula inicijativu da Milica Rakić bude proglašena za svetiteljku.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Održan pomen Milici Rakić

Izvor: RTS, 17.Apr.2021

Deleći tugu sa porodicom Rakić, predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević i opštinsko rukovodstvo 17. aprila na batajničkom groblju prisustvovali su parastosu i položili venac na grob nevino postradale devojčice Milice Rakić. I rukovodstvo SRS položili venac na grob. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.