Poginula dva vojnika od zaostalih NATO bombi na Kopaoniku

Izvor: NaDlanu.com, 01.Avg.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula dva vojnika od zaostalih NATO bombi na Kopaoniku

Prilikom čišćenja terena od zaostalih kasetnih bombi iz vremena NATO bombardovanja, na Kopaoniku su jutros poginula dva vojnika.

Tragedija se dogodila oko 10:20 sati, kada su poginula dva podoficira Vojske Srbije na Pančićevom vrhu, potvrdilo je Ministarstvo odbrane, a prenose elektronski mediji. Nadležne službe rade na utvrđivanju detalja nesreće.Uviđaj >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je u toku i više informacija se tek očekuje. Ministar odbrane Aleksandar Vučić prekinuo je sve današnje aktivnosti i uputio se na mesto nesreće zajedno sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Ljubišom Dikovićem.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.