Peskov i no koment

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 13:52

Peskov i "no koment"

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov nije hteo detaljnije da komentariše izjavu Donalda Trampa da ne bi štitio države koje ne plaćaju svoje obaveze NATO-u.

Bivši predsednik SAD je dodao i da bi "ohrabrio" Rusiju da ih napadne.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, zamoljen od strane nopvinara da to prokomentariše, kratko je rekao: "Još sam sekretar za štampu predsednika Putina, a ne Trampa", prenosi RIA Novosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Tramp je u subotu, na mitingu u Južnoj Karolini, rekao da ne bi štitio države koje ne plaćaju svoje obaveze NATO-u i da bi "ohrabrio" Rusiju da ih napadne.

Tramp je ispričao da je, tokom jednog skupa NATO-a, šefu "jedne velike države" rekao da SAD pod njegovim rukovodstvom ne bi štitile države "delinkvente".

"Jedan od predsednika jedne velike države je ustao i pitao: Gospodine, ako ne plaćamo, a napadne nas Rusija, da li ćete nas zaštititi?", ispričao je Tramp i dodao da je tom predsedniku rekao: "Niste platili, prestupnik ste? Ne, ne bih vas zaštitio, nego bih ih ohrabrio da urade šta god da požele. Treba da platite. Treba da plaćate svoje račune", preneo je Gardijan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peskov bez komentara na Trampovu izjavu, kaže da je portparol Putina, a ne Trampa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2024

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas, odgovarajući na molbu novinara da prokomentariše izjavu bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa koji je rekao da ne bi štitio države koje ne plaćaju svoje obaveze NATO-u i da bi "ohrabrio" Rusiju da ih napadne, da je i dalje sekretar za štampu ruskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.