Izvor: Blic, 26.Jul.2023, 03:51

PUTIN BI DA DOĐE NA KORAK OD NATO Da li su intenzivni napadi na "biser Crnog mora" znak predstojeće RUSKE OFANZIVE?

Ključna ukrajinska luka ponovo se našla na meti serije žestokih ruskih napada. Grad na Crnom moru dugo je bio veza Ukrajine sa globalnom ekonomijom i dom njene najprometnije luke, a sa povlačenjem Rusije iz sporazuma kojim se dozvoljava izvoz žitarica preko Crnog mora – većina preko Odese – važnost grada ponovo se našla u fokusu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Britanija: Moguća ruska blokada Ukrajine na Crnom moru

Izvor: VOA, 26.Jul.2023

Britansko ministarstvo odbrane saopštilo je u sredu da je Rusija promenila svoju pomorsku aktivnost u Crnom moru, dodajući da postoji mogućnost da se ruske snage spremaju "da sprovedu blokadu Ukrajine". Prošle nedelje, Rusija se povukla iz skoro godinu dana starog sporazuma koji su isposredovale...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.