Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 20:55

POKAZALI ZUBE PUTINU Ruski predsednik u problemu: Švedska je samo nekoliko sati nakon primanja u NATO preduzela mere protiv Rusije

Dan nakon što je primljena u NATO, Švedska je ušla u Alijansu na velika vrata, u stilu svojih vikinških predaka. Samo nekoliko sati nakon što je Rusija obećala da će preduzeti „kontramere” zbog pristupanja Stokholma alijansi, te mere su u petak naišle na kontranapad dve švedske letelice za elektronsko izviđanje.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Švedske mjere prema Rusiji: Ušli u NATO pa ekspresno podigli avione

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2024

STOKHOLM - Dan nakon što je primljena u NATO, Švedska je u Savez zakoračila na velika vrata, u stilu svojih vikinških predaka, piše Slobodna Dalmacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.