POGLEDAJTE KAKO NATO OPOZICIJA NAPADA! Agresija iz Skupštine preselila se na ulicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2024, 12:39

POGLEDAJTE KAKO NATO OPOZICIJA NAPADA! Agresija iz Skupštine preselila se na ulicu (VIDEO)

NATO opozicija, koja se krije pod sloganom "Srbija protiv nasilja", ne uspeva da prevari građane Srbije, jer retrospektiva delovanja opozicije i njenih pristalica okupljene oko navodne borbe protiv nasilja poslednjih meseci pokazala je upravo sasvim suprotno, a to je raspirivanje agresije i mržnje, širenje dezinformacija i vređanje.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Agresija iz Skupštine preselila se na ulicu: Pogledajte kako NATO opozicija vređa i napada aktiviste SNS (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Apr.2024

NATO opozicija, koja se krije pod sloganom „Srbija protiv nasilja“, ne uspeva da prevari građane Srbije, jer retrospektiva delovanja opozicije i njenih pristalica okupljene oko navodne borbe protiv nasilja poslednjih meseci pokazala je upravo sasvim suprotno, a to je raspirivanje agresije i mržnje,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.