Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 12:38

Osmani u Briselu sa Blinkenom i Šoleom o dijalogu Beograda i Prištine

Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Bujar Osmani sastao se na marginama ministarskog sastanka NATO u Briselu sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom i savetnikom Stejt departmenta Derekom Šoleom sa kojima je, između ostalog, razgovarao o podršci postignutom dogovoru između Beograda i Prištine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U FOKUSU DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINA: Osmani u Briselu sa Blinkenom i Šoleom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023

Osmani je istakao da su između ostalog u fokusu razgovora bili saradnja i aktivnosti u okviru Strateškog dijaloga, regionalne aktuelnosti, kao i politička situacija u zemlji...Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Bujar Osmani sastao se na marginama ministarskog sastanka NATO u Briselu sa američkim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.