Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 17:57

Orban: Mađarski parlament može uskoro da odobri zahtev Švedske za NATO članstvo

Mađarski parlament može da ratifikuje zahtev Švedske za članstvo u NATO kada se sastane na prolecnom zasedanju krajem ovoga meseca, izjavio je danas premijer Mađarske Viktor Orban u obraćanju naciji.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mađarski parlament može uskoro da odobri zahtev Švedske za NATO članstvo"

Izvor: B92, 17.Feb.2024

Mađarski parlament može da ratifikuje zahtev Švedske za članstvo u NATO krajem ovoga meseca, izjavio je danas premijer Mađarske Viktor Orban..."Dobra je vest da će naš spor sa Švedskom uskoro biti okončan", rekao je Orban, preneo je Rojters...Orban je naveo da su on i švedski premijer Ulf...

Nastavak na B92...

Orban: Mađarska na putu da ratifikuje ulazak Švedske u NATO

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Feb.2024

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je mađarski parlament "na dobrom putu" da tokom meseca ratifikuje članstvo Švedske u NATO.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.