Optužbe zbog antiraketnog štita

Izvor: RTS, 15.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužbe zbog antiraketnog štita

Postizanje sporazuma SAD i Poljske o antiraketnom štitu usred krize u Gruziji pokazuje da je taj sistem usmeren protiv Rusije,ocenio ruski izaslanik u NATO Dmitrij Rogozin. "Samo zli ljudi treba da se plaše tog sporazuma", poručio poljski šef diplomatije Radoslav Sikorski. "Činjenica da je sporazum potpisan u periodu veoma teške krize u odnosima Rusije i SAD zbog situacije u Gruziji pokazuje d...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šikorski:Raketni štit u Poljskoj nije uperen protiv Rusije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Avg.2008

Šef poljske diplomatije Radoslav Šikorski negirao je da je sporazum o raketnoj bazi američkog antiraketnog sstita, koji su sinoć u Varssavi parafirali SAD I Poljska, uperen protiv Rusije. Šikorski je podsetio da je sadassnji dogo ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Poljska na nišanu zbog 'štita'

Izvor: RTV Pink, 16.Avg.2008, 12:37

Šikorski: ponuda ruskih inspekcija štita i dalje stoji. . . Šef poljske diplomatije Radoslav Šikorski poručio je Rusiji da je i dalje na snazi ponuda za ruske inspekcije u budućoj raketnoj bazi američkog antiraketnog štita u Poljskoj. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.