Olbrajtova 2. deo: Odvratni Srbi!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2012, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olbrajtova 2. deo: Odvratni Srbi!

Ako ste pogledali kako je bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt reagovala kada su joj članovi udruženja "Prijatelji Srba na Kosovu" podsetili na NATO-bombardovanje1999. onda treba da vidite i ovaj drugi video, koji je zapravo ista situacija, ali snimljena iz drugog ugla, na kojoj se jasno čuje kako gvozdena lejdi naziva Srbe "odvratnim".

Prvi snimak je već dobro poznat ovdašnjoj javnosti i na njemu je madam Olbrajt vrištala na Srbe i govorila im da napuste >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njenu tako cenjenu promociju knjige.

Sada smo dobili i drugi snimak, koji je verovatno sniman drugom kamerom, a na kome se jasno čuje kako Olbrajtova u jednom momentu kaže "Odvratni Srbi, izlazite napolje".

Mnogi analitičari procenili su da je takvo ponašanje netipično za jednu osobu koja važi za bivšeg diplomatu i u krajnju ruku histerično, što ne priliči javnim ličnostima.

Dakle, pogledajte šta Olbrajtova kaže na 01' 05'':
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.