Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Izvor: juGmedia, 24.Mar.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

VRANJE – Himnom ,,Bože pravde“ u izvođenju hora GimnazijeBbora Stanković i minutom ćutanja počeo je komemorativni skup povodom obeležavanja 16.godišnjice od početka NATO bombardovanja na Saveznu Republiku Jugoslaviju.

Na Spomenik poginulima u oružanim akcijama i NATO agresiji od 1990. godine do 2003.godine vence su položile delegacije porodica poginulih, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << grada Vranja, gradske opštine Vranjska Banja, 4.brigade Kopnene vojske, Policijske uprave, BIE, zatim narodni poslanik Dragan Nikolić, predstavnici Subnora, Udruženja potomaka, Gradskog odbora SPS-a, Demokratske stranke i SRS-a, Zdravstvenog centra i škola.

Prisutnima se obratio predsednik Skupštine grada dr Slobodan Stamenković ističući da je ovo dan sećanja i dan dubokog poštovanja za sve one koji su nevino stradali.

(Kraj)iva

Izvor: Grad Vranje
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 24.Mar.2015

U Vranju je u utorak obeležena 16. godišnjica od početka vazdušnih napada NATO-a na Saveznu Republiku Jugoslaviju. Na Spomenik poginulima u oružanim akcijama i NATO agresiji od 1990. godine do 2003.godine ispred Galerije Narodnog muzeja nakon minuta ćutanja vence su položile delegacije porodica...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.