Izvor: Blic, 11.Feb.2024, 09:29

"OHRABRIO BIH PUTINA DA NAPADNE OVE NATO ZEMLJE" Tramp šokirao izjavom, hitno reagovala Bela kuća: "UŽASAVAJUĆE I NEDOLIČNO"

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bi "ohrabrio" Rusiju da napadne bilo koju članicu NATO koja ne plaća svoje obaveze prema Severnoatlantskoj alijansi, navodi Gardijan.
Pogledaj vesti o: NATO,   Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp šokirao: Putine, napadaj

Izvor: B92, 11.Feb.2024

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bi "ohrabrio" Rusiju da napadne...On je objasnio da se to odnosi na bilo koju članicu NATO koja ne plaća svoje obaveze prema Severnoatlantskoj alijansi, navodi Gardijan...Jučerašnji komentar...

Nastavak na B92...

Donald Tramp: Bivši američki predsednik bi ‘ohrabrio’ Rusiju da napadne članice NATO koje ne plaćaju račune

Izvor: Danas, 11.Feb.2024

Američki predsednički kandidat kaže da ne bi zaštitio zemlju saveznicu koja ne plaća račune.

Nastavak na Danas...

Evropa se priprema na zastrašujući scenario, najveća pretnja uskoro bi mogla postati stvarnost

Izvor: Danas, 12.Feb.2024, 00:06

Bela kuća je kao "užasne i bezobzirne" odbacila komentare Donalda Trampa da bi ohrabrio Rusiju da napadne NATO saveznike koji ne ispunjavaju svoje financijske obaveze.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.