ODGOVOR KOJI HRVATSKU BACA NA KOLENA: Nova provokacija Zagreba šansa za Srbiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODGOVOR KOJI HRVATSKU BACA NA KOLENA: Nova provokacija Zagreba šansa za Srbiju! (VIDEO)

Vojno-politički komentator Miroslav Lazanski rekao je da nije začuđen što je srpskim vojnim kadetima zabranjen ulazak u Hrvatsku, kao i da bi to trebalo rešavati sa Kancelarijom NATO u Beogradu.

– To je neka vrsta političke šanse da kažemo NATO-u da i mi možemo da posegnemo za sličnim merama reciprociteta -rekao je Lazanski na TV Pink.

On je dodao da ga za ova zabrana ne čudi s obzirom na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to da je i ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu prošle godine bilo zabranjeno da uđe u Hrvatsku kada je hteo da posjeti Jasenovac.

Delegaciji Vojske Srbije, koju čine starešine sa Vojne akademije, kadeti i pitomci Vojne gimnazije, danas je zabranjen ulazak u Hrvatsku, gde je trebalo da prisustvuju obeležavanju Dana Jasenovačkih novomučenika.

Iz Ministarstva odbrane Srbije kažu da je ova poseta bila najavljena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.