Izvor: Blic, 01.Avg.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBILA DA POTPIŠE ODLUKU O TAJNOSTI Dr Grujičić: "Građani Srbije i svetska javnost imaju pravo da znaju šta se dogodilo 1999."

Član Zajedničkog tela za utvrđivanje posledica NATO agresije, doktor Danica Grujičić izjavila je da građani imaju pravo da znaju šta se desilo 1999. godine i da je zato odbila da potpiše odluku o tajnosti na objavljivanje podataka do kojih dođe Zajedničko telo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAZILAŽENjE U KOMISIJI O POSLEDICAMA BOMBARDOVANjA: Odbili da potpišu odluku o tajnosti

Izvor: Večernje novosti, 01.Avg.2019

Neki članovi tela za utvrđivanje posledica NATO agresije protiv poverljivosti podataka. Prof. Grujičić: Moj cilj je da činjenice izađu u javnost, a ne da ostanu u nekoj fioci ODREĐIVANjE mere u kojoj bi podaci i zaključci do kojih se dođe u procesu utvrđivanja istine o...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.