Novine: Izlazna strategija za NATO agresiju; Sankcije Rusima ili ništa od Evrope

Izvor: B92, 09.Jun.2022, 23:39

Novine: "Izlazna strategija za NATO agresiju"; "Sankcije Rusima ili ništa od Evrope"

Dnevne novine u Srbiji za petak, 10. jun 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

"Politika" je na naslovnu stranu odlučila da stavi vest o godišnjici Kumanovskog sporazuma i Rezolucije 1244: "Izlazna strategija za NATO agresiju".

List "Večernje novosti" je za centralnu temu odabrao Rezoluciju EP o Srbiji: "Sankcije Rusima ili ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Evrope".

Dnevni list "Blic" se odlučio da kao stavi kao centralnu temu sutrašnjeg izdanja stavi šokantna otkrića o zlodelima Belivukovog klana: "Misterija druge kuće strave Velje Nevolje".

List "Kurir" piše o istrazi na Arhitektonskom fakultetu: "Dekan ispitan povodom optužbi o seksualnom uznemiravanju".

"Alo" donosi priču o dileru: "Diler na tezgi prodavao heroin".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novine: "Šolc na oštar način tražio da se Beograd pridruži sankcijama"; "Policajci kraj škola za maturu?"

Izvor: B92, 10.Jun.2022, 20:44

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 11. jun 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče..."Politika" svoju naslovnicu posvećuje sastanku Vučića i Šolca: "Šolc na oštar naćin tražio da se Beograd pridruži sankcijama"...Izdanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.