Neophodna rehabilitacija JSO

Izvor: KMnovine.com, 23.Mar.2016, 04:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neophodna rehabilitacija JSO

"Svi uslovi za nesmetano funkcionisanje kolonijalne vlasti i kriminalne radnje su ostvareni, jer NATO jurišnici i domaći izdajnici ne "udaraju" na kočopernog mladića, već na nemoćnu staricu nespremnu da se brani".


   
Foto: jedinica za specijalne operacije        






Akcija "Sablja" i vanredno stanje posle ubistva premijera Đinđića, ono što Zoranu Živković i čitava >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << dosmanlijska struktura i danas predstavljaju kao niz fantastičnh akcija i odluka, ponos i diku, poslužila je istovremeno i za progon stotina političkih neistomišljenika i obračun sa kriminalcima nevoljnim da rade za određene strukture.

Zvuči apsurdno, ali stoji činjenica da se zloupotrebljena država, obračunala tada i sa samom državom: žigosan je svaki pripadnik Jedinice za specijalne operacije i kroz neviđenu hajku medijsku hajku, taj elitni sastav predstavljen je kao razuzdani ološ pod oružjem. Nakon raspuštanja JSO, stotine i hiljada onih koji su časno nosili crvenu beretku služeći Srbiji, degradirani su, ponižavani i nastavili život sa metom na grudima i krstom na leđima, umesto sa ordenom na grudima.

Umesto da životne priče mnoge od tih momaka, koje su u postupcima vodili čast, patriotizam i profesionalnost, budu ispisane u stranicama kakve zbirke velikana, prepisane su iz "Sve će to narod pozlatiti".

Dakle, da rezimiramo: nakon što je nizom kvislinških odluka vojska u skladu "usaglašavanja" sa NATO-om svedena na nivo lovačkog društva, policija osiromašena i dovedena pred prosjački štap, žandarmerija okrnjena nasilnim kadrovskim promenama i podmetnuim aferama, izbačen je i JSO, poslednji bedem odbrane u koji narod ima poverenje, a od kojeg neprijatelj ima strah.

Svi uslovi za nesmetano funkcionisanje kolonijalne vlasti i kriminalne radnje su tako ostvareni, jer NATO jurišnici i domaći izdajnici ne "udaraju" na kočopernog mladića, već na nemoćnu staricu nespremnu da se brani.

Zato koalicija Rodoljubi, kao društveno odgovorna, patriotski orijentisana i nacionalnoj doborobiti posvećena, insistira ne samo na ponovnom formiranju Jedinice za specijalne operacije kao institucije od ogromnog bezbednosnog i statusnog značaja, već i na potpunoj rehabilitaciji stotine njenih članova koji nisu imali veze sa kriminalnim aktivnostima.

I, za kraj, pitanje o kojem svi moramo misliti: kada nazovi "izbeglice" i prikriveni džihadisti krenu da mašu Kalašnjikovima kao u Parizu, raznose se kao u Ankari ili siluju kao u Kelnu, ko će te braniti: Zoran Živković iz svog vinograda, njegov politički pobratim Aleksandar Vučić (redovni korisnik istog tog vinograda) ili momci koji su sa himnom na usnama i grbom u srcu ginuli za Srbiju 20 godina? 

Tomislav Lovreković,
Predsednik "Pokreta"

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.