Nemanja Starović: Srbija u poslednje dve godine imala sadržajniju vojnu saradnju sa NATO

Izvor: VOA, 09.Mar.2024, 18:16

Nemanja Starović: Srbija u poslednje dve godine imala sadržajniju vojnu saradnju sa NATO

Srbija je tokom poslednje dve godine imala mnogo sadržajniju vojnu saradnju sa članicama NATO-a u poređenju sa Ruskom Federacijom, izjavio je Nemanja Starović, državni sekretar Ministarstva odbrane u tehničkom mandatu. Starović, koji je boravio u četvorodnevnoj posetu Sjedinjenim Državama, rekao je da saradnja sa Ruskom Federacijom nije značajnije razvijana od momenta kada je počeo rat u Ukrajini – iz razloga koje ocenjuje kao objektivne.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Nemanja Starović: Saradnja sa NATO mnogo sadržajnija nego sa Rusijom

Izvor: Danas, 09.Mar.2024

Državni sekretar Ministarstva odbrane Nemanja Starović izjavio je danas da je Srbija tokom poslednje dve godine imala mnogo sadržajniju vojnu saradnju sa članicama NATO nego sa Rusijom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.