„Ne u NATO“ dva puta u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ne u NATO“ dva puta u Leskovcu

Aktivisti Srpske narodne partije i Demokratske stranke Srbije organizovali su dve zasebne akcije u centru Leskovca protiv učlanjenja Srbije u NATO.

Srpska narodna partija (SNP) pokrenula je danas akciju prikupljanja potpisa sa ciljem organizovanja referenduma protiv učlanjenja Srbije u NATO, a lokalni lider te stranke Aleksandar Pejčić ocenio je da je to pitanje od strateškog i nacionalnog interesa.

Ovo nije stranačka inicijativa, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je pitanje od strateškog, nacionalnog i državnog interesa. Zato pozivamo sve građane Srbije, sve političke partije, sve pokrete i nevladine organizacije da se pridruže ovoj akciji“ - poručio je Pejčić.

Omladinci DSS-a uputili su poziv gradjanima Leskovca da sami napišu zašto su protiv ulaska Srbije u NATO.

Knjiga nosi naziv ,,Zašto nikad u NATO,, a vi dođite u DSS i argumentovano, hrabro i dostojanstveno na svoj način upišite zašto. Apelujemo na sve one koji stoje iza svog imena i prezimena, iza svojih reči i dela, da na našoj Fejsbuk stranici DSS Leskovac slobodno napišu svoje mišljenje na tu temu - naglasio je Milan Stojković, predsednik Omladine DSS u Leskovcu.

Sadašnji sporazum omogućuje NATO vojnicima da uđu u svaku kasarnu, svaki institut, a da zato ne odgovaraju – ovo je prava okupacija, smatraju u DSS-u.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.