Ne smemo zaboraviti srpske junake iz NATO agresije

Izvor: Aleksinac.net, 28.Jul.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne smemo zaboraviti srpske junake iz NATO agresije

Danas se navršava 18 godina od herojske pogibije majora Gorana Ostojića (jednog od najboljih pripadnika i načelnika štaba proslavljene 63. padobranske brigade VJ iz Niša), starijih vodnika I klase Dragana Dušanića i Srđana Stančetića i vojnika Radoslava Cerovića. Hrabro su položili svoje živote na Košarama - Juniku, na granici sa Albanijom u borbi protiv terorista i pripadnika plaćeničke albanske brigade NATO pakta.

Srbija će večno pamtiti svoje heroje >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << i čuvati uspomenu na one koji su dokazali da naš sveti knez Lazar i njegovi Obilići imaju dostojne naslednike u pripadnicima VJ, koji su hrabro jurišali i ginuli za svaku stopu svete srpske zemlje bez uzmicanja.

DO POBEDE! predsednik OO PS Aleksinac, 
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.