Izvor: Blic, 21.Dec.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEČUVENE REAKCIJE" Mitrović ubeđen da SDS i PDP strahuju od razotkrivanja zloupotreba

Poslanik SNSD u Predstavničkom domu parlamenta BiH Vojin Mitrović izjavio je da su nečuvene reakcije pojedinaca iz SDS i PDP na Program reformi BiH kojim je definitivno zaustavljen put BiH ka punopravnom članstvu u NATO savezu, za razliku od dokumenata koji su ranije bili utvrđeni, a čiji su i oni bili kreatori.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mitrović: SDS i PDP u strahu od razotkrivanja njihovih zloupotreba

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2019

BIJELJINA - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Vojin Mitrović izjavio je Srni da su nečuvene reakcije pojedinaca iz SDS-a i PDP-a na Program reformi BiH kojim je definitivno zaustavljen put BiH ka punopravnom članstvu u NATO savezu, za razliku od dokumenata koji su ranije bili ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.