Sanjate o porazu Rusije? Ta vam se želja neće ostvariti

Izvor: B92, 01.Feb.2023, 08:54

"Sanjate o porazu Rusije? Ta vam se želja neće ostvariti"

NATO podiže ulog u sukobu u Ukrajini sanjajući o strateškom porazu Rusije, ali se te želje Alijanse neće ostvariti, rekao je Sergej Nariškin.

"Ulozi NATO-a rastu jer oni i dalje sanjaju o strateškom porazu Rusije. Ali to se neće dogoditi", poručio je direktor Spoljnoobaveštajne službe Rusije.

Takođe je dodao da Zapad širi obim i vrste vojne tehnike koja se isporučuje kijevskom režimu, uključujući udarno ofanzivno naoružanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Logika je da su SAD i njihovi saveznici odlučni da ratuju protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca", ocenio je Nariškin.

Prošle nedelje je nemačka Vlada nakon pritiska saveznika u NATO objavila da će poslati tenkove "leopard" Ukrajini i dozvoliti i drugim zemljama koje imaju nemačke tenkove da ih isporuče Kijevu. Istovremeno, SAD su takođe objavile da će kijevskom režimu poslati bataljon od 31. tenka "abrams".

Ubrzo zatim oglasila se i Velika Britanija koja je saopštila da planira da isporuči Ukrajini tenkove "čelendžer 2" krajem marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Sanjate o porazu Rusije? Ta vam se želja neće ostvariti"

Izvor: B92, 01.Feb.2023

NATO podiže ulog u sukobu u Ukrajini sanjajući o strateškom porazu Rusije, ali se ta želja Alijanse neće ostvariti, kaže Sergej Nariškin.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.