Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2011, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO plaća talibanima mjesečno 116 evra da odustanu od borbe

LONDON - Britanski dnevnik "Dejli telegraf" navodi da će, u sklopu nove inicijative za okončanje pobunjeničke borbe u Avganistanu, talibani, koji odustanu od dalje borbe, dobijati mjesečno po 100 funti (116 evra) i biće im dozvoljeno da zadrže naoružanje.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO će plaćati talibanima 100 funti mesečno da ne ratuju

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2011

Britanski dnevnik "Dejli telegraf" navodi da će, u sklopu nove inicijative za okončanje pobunjeničke borbe u Avganistanu, talibani koji odustanu od dalje borbe, dobijati mesečno po 100 funti (116 evra) i biće im dozvoljeno da zadrže naoružanje.

Nastavak na Radio 021...

Talibani dobijaju 100 funti mesečno da ne pucaju u Britance

Izvor: Blic, 28.Nov.2011, 09:30

Talibanski borci u Avganistanu dobijaju po 100 funti (oko 115 evra) mesečno da ne pucaju u britanske vojnike, piše juče britanska štampa. ..Pobunjenici primaju mesečnu "platu” i čak smeju da zadrže svoje "kalašnjikove” i druge puške u sklopu programa "reintegracije” koji je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.