NATO nudi pomoć saveznicima u migrantskoj krizi

Izvor: B92, 19.Nov.2021, 13:55

NATO nudi pomoć saveznicima u migrantskoj krizi

NATO je spreman da pruži dalju podršku saveznicima pogodjenim beloruskom migrantskom krizom, izjavio je danas generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg.

On je situaciju na granici sa Poljskom, Litvanijom i Letonijom okarakterisao kao "duboko zabrinjavajuću", prenosi agencija Rojters.

"Ostajemo na oprezu i spremni smo da dalje pomažemo našim saveznicima", poručio je Stoltenberg novinarima tokom posete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Berlinu.

"Korišćenje ranjivih ljudi od strane režima beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka kao sredstva za vršenje pritiska na druge zemlje je cinično i nehumano", poručio je Stoltenberg, dodajući da je NATO potpuno solidaran sa svim saveznicima pogodjenim migrantskom krizom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NATO nudi pomoć saveznicima u migrantskoj krizi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2021

NATO je spreman da pruži dalju podršku saveznicima pogođenim beloruskom migrantskom krizom, izjavio je danas generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg...On je situaciju na granici sa Poljskom, Litvanijom i Letonijom okarakterisao kao "duboko zabrinjavajuću", prenosi agencija Rojters..."Ostajemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.