Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jan.2024, 11:51

NATO: Poštujemo odluku Srbije da bude vojno neutralna

Šef NATO vojne kancelarije za vezu u Beogradu italijanski brigadni general Đampjero Romano izjavio je da NATO poštuje politiku vojne neutralnosti Srbije i da je na zvaničnom Beogradu da odluči u kom smeru i na koji način želi da razvija partnerstvo sa tim savezom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Romano: Srbija i NATO bliži nego što se čini na prvi pogled, građani Srbije nisu ni svesni koliko

Izvor: Radio 021, 03.Jan.2024

Šef NATO vojne kancelarije za vezu u Beogradu Đampjero Romano izjavio je da NATO poštuje politiku vojne neutralnosti Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Šef NATO u Beogradu: Srbija je poštovan, važan i cenjen partner Alijanse, to je obostrano korisno

Izvor: Blic, 03.Jan.2024

Šef vojne kancelarije NATO za vezu u Beogradu brigadni general Đampjero Romano izjavio je da je "Srbija poštovan, važan i cenjen partner alijanse i da je to partnerstvo obostrano korisno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.