NATO: Odluka je doneta

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 11:39

NATO: Odluka je doneta

NATO je danas doneo odluku da svom generalnom sekretaru Jensu Stoltenbergu produži ugovor za još godinu dana, prenosi Rojters.

Stoltenberg, bivši premijer Norveške, nalazi se na čelu Severnoatlantskog saveza od 2014, a njegov mandat je vec tri puta produžavan.

On je u februaru rekao da ne želi da ostane na čelu tog vojnog saveza, ali su ga članice NATO zamolile da prihvati još jedan mandat, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu uspele da postignu konsenzus o njegovom nasledniku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stoltenberg na čelu NATO-a još godinu dana

Izvor: 24sedam.rs, 04.Jul.2023

Bivši premijer Norveške nalazi se na čelu Severnoatlantskog saveza od 2014.

Nastavak na 24sedam.rs...

NATO produžio mandat Stoltenbergu za još godinu dana

Izvor: Blic, 04.Jul.2023

NATO je danas doneo odluku da svom generalnom sekretaru Jensu Stoltenbergu produži ugovor za još godinu dana, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.