NATO NA IVICI UNIŠTENJA! Šolc prodao Putinu saveznike i dao mu zeleno svetlo da ih zaspe NUKLEARNIM raketama - Rat može da izbije svakog časa

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 11:30

NATO NA IVICI UNIŠTENJA! Šolc prodao Putinu saveznike i dao mu zeleno svetlo da ih zaspe NUKLEARNIM raketama - Rat može da izbije svakog časa

Zakuvalo se..

Rusija ima pravo da odgovori NATO-u nakon što je nemački kancelar Olaf Šolc priznao da su britanske jedinice već u Ukrajini i operišu raketama Storm Shadow, rekao je bivši analitičar CIA Lari Džonson u intervjuu za Jutjub kanal Dialogue Works.

- Šolc je priznao da su Britanci već tamo na terenu, kontrolišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oružje koje udara. Oni zapravo učestvuju u ratu protiv Rusije: Zapad, SAD, Engleska i Nemačka. Rusija ima sve moguće razloge za uzvratni udar na neprijateljske vojne baze - kaže ekspert.

Kako je pojasnio Džonson, NATO nema dovoljnu vojnu moć da porazi Rusiju, ali vojni blok u sukobu u Ukrajini već ide predaleko.

Šolc je ove nedelje optužen za obelodanjivanje obaveštajnih podataka o britanskim trupama stacioniranim u Ukrajini.

Kancelar je, komentarišući mogućnost slanja raketa Taurus u zonu borbenih dejstava, rekao da bi to zahtevalo uključivanje trupa Bundesvera u ukrajinski sukob i da bi Nemačka, posle Velike Britanije, postala „učesnik u ratu“.

Prema bivšem predsedniku odbora za odbranu u parlamentu Ujedinjenog Kraljevstva, Tobijasu Elvudu, ovo je bila očigledna zloupotreba obaveštajnih podataka. Prema pisanju lista The Telegraph, šef nemačke vlade je svojom izjavom doveo u opasnost britansko osoblje koje radi u Ukrajini.

Predsednik Rusije je tokom obraćanja Saveznoj skupštini upozorio da opasne akcije i izjave zapadnih država u spoljnoj politici prete sukobom upotrebom nuklearnog oružja i uništenjem civilizacije.

On je napomenuo da Zapad izjavljuje određene ruske namere da napadne Evropu , a da oni sami biraju ciljeve na ruskoj teritoriji za napad.

Šef države je naglasio da Moskva ima nuklearno oružje koje može da pogodi ciljeve na teritoriji potencijalnog neprijatelja.

Srbija Danas/Informer
Pogledaj vesti o: NATO,   Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.