NATO MANEVRI: Španski avion greškom ispustio raketu nad Estonijom

Izvor: Večernje novosti, 07.Avg.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO MANEVRI: Španski avion greškom ispustio raketu nad Estonijom

Španski borbeni avion, sa bazom u Litvaniji, greškom je danas ispustio raketu iznad jugozapadne Estonije tokom obuke, ne pričinivši pri tom nikakvu štetu Španski borbeni avion, sa bazom u Litvaniji, greškom je danas ispustio raketu iznad jugozapadne Estonije tokom obuke, ne pričinivši pri tom nikakvu štetu, saopštilo je špansko Ministarstvo odbrane, koje je otvorilo istragu o tom incidentu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Špansko Ministarstvo ističe da se incident dogodio danas po podne "u zoni u kojoj je takav tip vežbe dozvoljen", prenose francuski mediji. "Raketa vazduh-vazduh nije pogodila nijedan avion. Ministarstvo odbrane je otvorilo istragu kako bi se tačno utvrdio uzrok incidenta", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDALOZNO: Španski avion greškom ispalio raketu u blizini ruske granice!

Izvor: Kurir, 08.Avg.2018, 07:45

Španski borbeni avion, sa bazom u Litvaniji, greškom je tokom obuke ispustio raketu iznad jugozapadne Estonije u blizini ruske granice

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.