Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Jul.2023, 17:50

NATO: Jačanje odnosa sa Srbijom na obostranu korist, poziv na deeskalaciju na KiM

SRBIJA – Jačanje odnosa NATO-a i Srbije bilo bi od koristi i alijansi, i Srbiji, i celom regionu, piše u završnom dokumentu, koji su usvojili lideri zemalja članica NATO na samitu u Viljnusu. Nacrt tog dokumenta je objavljen u utorak, a tokom skupa šefova država i vlada alijanse je dobio svoju potvrdu. U tačkama koje […]
Vest NATO: Jačanje odnosa sa Srbijom na obostranu korist, poziv na deeskalaciju na KiM objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Dokument NATO o Srbiji: Poziv na deeskalaciju na KiM i primenu dogovora iz Brisela i Ohrida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2023

Jačanje odnosa NATO i Srbije bilo bi od koristi i alijansi i Srbiji, ali i celom regionu, piše u završnom dokumentu koji su usvojili lideri zemalja članica NATO na samitu u Viljnusu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.