NATO JE SPREMAN! Stoltenberg otkrio kako dalje sa Rusijom, šef Alijanse ima plan

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2022, 21:53

NATO JE SPREMAN! Stoltenberg otkrio kako dalje sa Rusijom, šef Alijanse ima plan

Pogledajte šta je predložio

 NATO je spreman da "stavi konkretne (bezbednosne) predloge na sto" za dalji razgovor sa Moskvom, izjavio je danas generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg na konferenciji za novinare u Briselu.

- Istakli smo put napred, proces, zatim pitanja o kojima bi se razgovaralo i kako da se sastanemo i uključimo u dijalog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Stoltenerg, preneo je TAS S.

Rusija nije bila u poziciji na sastanku da odgovori na predloženi put napred, ali se nadam da će se oni vratiti i složiti, istakao je oni.

- Takođe smo jasno stavili do znanja da smo spremni da stavimo konkretne predloge na sto, a zatim da o njima razgovaramo sa Rusijom - kazao je Stoltenerg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.