NATO GENERAL SE OBRUŠIO NA PROFESORA: Ponoš prstom pretio Radenoviću, pa pobegao iz sale kao što je bežao sa ratišta

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 17:10

NATO GENERAL SE OBRUŠIO NA PROFESORA: Ponoš prstom pretio Radenoviću, pa pobegao iz sale kao što je bežao sa ratišta

Nakon pretnji Stojanu Radenoviću, Ponoš je pobegao iz sale, baš kao što je pobegao sa svih ratišta.
Opozicija iz Đilasove koalicije nastavlja da pravi haos u parlamentu, kao što je to radila tokom čitavog dana. Ostrvili su se na Stojana Radenovića, jednog od najvećih živih naučnika u Srbiji, čoveka od 76 godina.
Granicu je između ostalih prešao i Zdravko Ponoš, koji je vikao na predsedavajućeg Radenovića, gestikulirao prstom ka njemu govoreći mu da ne sme da ga prekida.
- Od ovog momenta nadalje hajde vi da poštujete parlament! - rekao je Ponoš Radenoviću.
On je zatim rekao da Marijana Rističevića neće tužiti iz “higijenskih razloga”, pošto biti značilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LICEMERJE OPOZICIJE PRIKAZANO U SKUPŠTINI: Srbija protiv nasilja se fizički zaletela na Radenovića, Aleksić udario pripadnika obezbeđenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 12:52

Predstavnici Đilasove opozicije Srbija protiv nasilja nastavili su i danas, drugi dan skupštinske rasprave, da sprovode čisto nasilje! Miroslav Aleksić je udario pripadnika obezbeđenja, dok se Borislav Novaković zaleteo na Stojana Radenovića, čoveka od 76 godina...Miroslav Aleksić se poput furije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.