LICEMERJE OPOZICIJE PRIKAZANO U SKUPŠTINI: Srbija protiv nasilja se fizički zaletela na Radenovića, Aleksić udario pripadnika obezbeđenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 12:52

LICEMERJE OPOZICIJE PRIKAZANO U SKUPŠTINI: Srbija protiv nasilja se fizički zaletela na Radenovića, Aleksić udario pripadnika obezbeđenja

Predstavnici Đilasove opozicije Srbija protiv nasilja nastavili su i danas, drugi dan skupštinske rasprave, da sprovode čisto nasilje! Miroslav Aleksić je udario pripadnika obezbeđenja, dok se Borislav Novaković zaleteo na Stojana Radenovića, čoveka od 76 godina.
Miroslav Aleksić se poput furije zaleteo ka predsedavajućima sednice i tom prilikom nasrnuo na pripadnika obezbeđenja, udarivši ga rukom. Iako je opozicija uvek tvrdila da ih obezbeđenje u skupštini maltretira i sprečava da rade, danas se pokazalo da je njihovo prisustvo bilo više nego neophodno, s obzirom na to da bi opozicija da nije njih fizički nasrnula na čoveka od 76 godina, a ko zna kako bi prošli ostali.
Đilasovi uposlenici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pantić Pilja: Opozicija nasrnula na Radenovića, ne sviđa im se kako vodi sednicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024

Narodna poslanica Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja rekla je da su predstavnici opozicije danas nasrnuli na predsedavajućeg Skupštine Srbije profesora Stojana Radenovića koji ima 76 godina, samo zbog toga što im se nije dopalo kako je vodio sednicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.