NATO: Kfor će na Kosovu koristiti nužnu silu!

Izvor: S media, 05.Okt.2011, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO: Kfor će na Kosovu koristiti "nužnu silu"!

Ministri odbrane NATO raspravljaju danas o situaciji na Kosovu. Kfor će nastaviti da deluje nepristrasno i koristiti nužnu minimalnu silu, izjavio generalni sekretar NATO Anders Fog Rasmusen.

Ministri odbrane NATO-a danas će u Briselu, izmedju ostalog, raspravljati o situaciji na Kosovu.

Generalni sekretar Alijanse Anders Fog Rasmusen, najavljujući današnje zasedanje na kojem će biti razmotrene "operacije NATO-a" na Balkanu i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u svetu, rekao je da će Kfor "nastaviti da deluje nepristrasno i koristiti nužnu minimalnu silu".

Busek: Podelu Kosova na sto!

Stefanović: Sa Kuperom ću razgovarati o Jarinju i Brnjaku

”Dejton” za Kosovo?

NATO trenutno ima oko 5.000 vojnika na Kosovu i zasad su obustavljeni dalji planovi za smanjivanje tih trupa pošto je došlo do "naglog zaoštravanja situacije i nasilja" na Kosovu, kako su procenili vojni i politički čelnici Atlantskog saveza.

Ministri NATO-a će razgovarati i o ključnim pitanjima Avganistana, Libije i snabdevanja NATO snaga najmodernijim sredstvima za osujećivanje svake opasnosti po interese atlantskih partnera.

(Beta)
Pogledaj vesti o: NATO,   Jarinje

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministri odbrane NATO o Kosovu

Izvor: Beta, 05.Okt.2011

BRISEL, 5. oktobra 2011. (Beta) - Ministri odbrane NATO-a danas će u Briselu, izmedju ostalog, raspravljati o situaciji na Kosovu...Generalni sekretar Alijanse Anders Fog Rasmusen, najavljujući današnje zasedanje na kojem će biti razmotrene "operacije NATO-a" na Balkanu i u svetu, rekao je da...

Nastavak na Beta...

MINISTRI ODBRANE NATO DANAS O KOSOVU

Izvor: Kurir, 05.Okt.2011

BRISEL - Ministri odbrane NATO danas će u Briselu, između ostalog, raspravljati i o situaciji na Kosovu...Generalni sekretar Alijanse Anders Fog Rasmusen, najavljujući današnje zasedanje na kojem će biti razmotrene "operacije NATO" na Balkanu i u svetu, rekao je da će Kfor "nastaviti da deluje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.