Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2024, 12:05

Ministar Zukan Helez tvrdi: BiH će nakon Švedske dobiti status kandidata za članstvo u NATO

Ministar odbrane u Savetu ministara BiH Zukan Helez tvrdi da je BiH "stepenicu od poziva za punopravno članstvo u NATO", te da, kako je naveo, imaju signale da je BiH na redu i da će nakon Švedske i ova zemlja dobiti status kandidata za punopravno članstvo u Alijansi.  
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Helez: BiH stepenicu od poziva za punopravno članstvo u NATO

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2024

SARAJEVO - Ministar odbrane BiH Zukan Helez tvrdi da je BiH "stepenicu od poziva za punopravno članstvo u NATO", te da, kako je naveo, imaju signale da je BiH na redu i da će nakon Švedske i ova zemlja dobiti status kandidata za punopravno članstvo u Alijansi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SARAJEVO NE MOŽE DA NATERA REPUBLIKU SRPSKU U NATO! Izjave ministra Heleza su neutemeljene i DOLIVAJU ULJE NA VATRU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2024

Zamenik ministra odbrane u Savetu ministara BiH Aleksandar Goganović za RT Balkan još jednom je ponovio da do članstva BiH u Alijansi neće doći, bez obzira na tvrdnje ministra odbrane BiH Zukana Heleza da je BiH "stepenicu od poziva za punopravno članstvo u NATO".

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.