Mektić: BiH je u procesu integracija u NATO paktu

Izvor: B92, 21.Nov.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mektić: BiH je u procesu integracija u NATO paktu

Ministar bezbednosti BiH i poslanik SDS u Parlamentu BiH, Dragan Mektić, ne odustaje od pokušaja da dokaže da je BiH definitivno u MAP-u.

Što znači da je u procesu integracija u NATO paktu.

On je povodom dogovora postignutog u Predsedništvu BiH, a koji je odblokirao formiranje vlasti na državnom nivou i imenovan je mandatar za sastav Saveta ministara BiH, na tviteru objaivio deo zvanične stranice Alijanse.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na osnovu objavljenog dela internet stranice NATO, Mektić pokušava da kaže da se iz priloženog vidi da je "BiH i definitivno u MAP-u, dakle u procesu integracija u NATO pakt".

"Zemlje članice MAP-a su dužne da dostavljaju godišnje izveštaje o reformama sektora odbrane i bezbednosti. Pa ti Mile (Dodik) i dalje palamudi narodu", naveo je Mektić na svom tviter nalogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.