MILOŠ JOVANOVIĆ POKOPAO ĐILASOVOG VLADETU JANKOVIĆA: Njemu ne smeta da bude sa Marinikom koja smatra da je u Srebrenici bio genocid

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 22:24

MILOŠ JOVANOVIĆ POKOPAO ĐILASOVOG VLADETU JANKOVIĆA: "Njemu ne smeta da bude sa Marinikom koja smatra da je u Srebrenici bio genocid"

Miloš Jovanović oštro o Đilasovom kandidatu

Miloš Jovanović pokopao Đilasovog Vladetu Jankovića:

- Njemu ne smeta da bude sa Marinikom koja smatra da je u Srebrenici počinjen genocid niti sa nekim drugim ljudima kojima je NATO blizak (Ponoš)!

VLADETI NE SMETA DA BUDE SA MARINIKOM KOJA KAŽE DA JE U SREBRENICI BIO GENOCID!

Miloš Jovanović pokopao Đilasovog Vladetu Jankovića:

"Njemu ne smeta da bude sa Marinikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja smatra da je u Srebrenici počinjen genocid niti sa nekim drugim ljudima kojima je NATO blizak (PONOŠ)!" pic.twitter.com/8TqgKuL4MZ

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 15, 2022
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.