Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Nov.2012, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukšić: Crna Gora će ojačati partnerstvo sa SAD

Crna Gora će u drugom mandatu Baraka Obame "dodatno" ojačati partnerstvo sa SAD, izjavio je crnogorski premijer Igor Lukšić. Povodom ponovog izbora Obame za američkog predsjednika, Lukšić je rekao da ocekuje da će Crna Gora i dalje imati podršku SAD u želji pristupi NATO. Lukšić je ocenio da će oporavak americke privrede što se može očekivati u drugom Obaminom mandatu, pozitivno uticati na svetsku i evropsku privredu, ali će i Crnoj Gori pomoći da lakše savlada izazove ekonomske ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Podgorica očekuje nastavak američke podrške evrointegracijama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Nov.2012

Crna Gora očekuje povećanu pažnju i prisustvo Sjedinjenih Americkih Država na Zapadnom Balkanu. Predsjednik Vlade Crne Gore Igor Lukšić ocijenio da će predstojeći ekonomski oporavak Amerike uticati pozitivno na globalnom ali i regionalnom nivou.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.