Lavrov se samo iskreno nasmejao; Hit reakcija ruskog ministra na pitanje o NATO-u VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 13:15

Lavrov se samo iskreno nasmejao; Hit reakcija ruskog ministra na pitanje o NATO-u VIDEO

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov nasmejao se na pitanje novinarke da prokomentariše izjavu Makrona o mogućem slanju NATO trupa u Ukrajinu.

Nakon ekonomskog foruma u Antaliji, novinarka je pitala Lavrova šta misli o izjavi francuskog predsednika.

"Gospodine Lavrov, šta imate da kažete povodom najave francuskog predsednika Makrona da će poslati vojsku u Ukrajinu?" upitala je novinarka.

Odgovor Lavrova bio je samo smeh.

Lavrov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kasnije na konferenciji za medije rekao da se britanski i francuski oficiri već nalaze u Ukrajini.

Sve vesti o ratu u Ukrajini pratite u našem blogu UŽIVO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva nije dobila „ozbiljne“ predloge za razgovore sa Kijevom – Lavrov

Izvor: Vostok.rs, 02.Mar.2024

Moskva nije odustala od ideje o mirovnim pregovorima sa Kijevom, ali ne vidi istinsku želju za tim od strane Ukrajine ili njenih zapadnih pristalica, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na konferenciji za novinare u Antaliji u subotu.. Rusija nije videla nikakve „ozbiljne“...

Nastavak na Vostok.rs...

RT: Nemački i francuski lideri se „ne slažu“ – Blumberg

Izvor: Vostok.rs, 02.Mar.2024

 . Odnosi između nemačkog kancelara Olafa Šolca i francuskog predsednika Emanuela Makrona su dugo bili zategnuti, ali Makronovo nedavno odbijanje da isključi slanje trupa u Ukrajinu dovelo je tenzije do tačke ključanja, izvestio je Blumberg u petak.. Raskol između Pariza i Berlina razotkriven...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.